Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Avrupa çıkarması

Çalımbay, A.Gücü galibiyetinin ardından yardımcılarını Avrupa'ya gönderdi. 3 antrenör gelecek yılın takımını kurmaya hazırlanıyor

Beşiktaş'ın hocası ve yardımcıları hafta sonunda mesai yaptı. Bülent Albayrak Fransa, Almanya; Zeki Önatlı Belçika, Avusturya; Gökhan Keskin de Çek Cumhuriyeti'nde gelecek yılın isimlerini aradı. Albayrak önce Fransa'da Strasbourg-Marsilya maçını izledi. Ardından Frankfurt'a geçti ve buradaki gurbetçi futbolcuları takibe aldı. Zeki Önatlı önce Club Brugge-S. Liege maçını izledi. Dün de Avusturya'ya geçerek çeşitli maçlarda oyuncu baktı. Gökhan Keskin ise, Sparta Prag maçında Çalımbay'ın düşündüğü oyuncularla ilgili rapor hazırladı.

İnce eleyip sık dokuyoruz
Yardımcılarını seferber eden Çalımbay, "Önümüzdeki sezon hedef şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası... En iyi transferler yapılacak. İnce eleyip sık dokuyoruz. Hata oranını en aza indirmek istiyoruz. Bir futbolcuyu dört farklı bakış açısıyla izliyoruz. Merak etmeyin en güçlü transferleri gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA