Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Ailton'a yeni partner

Beşiktaş'ın hocası Çalımbay, Youla'nın sakatlığı nedeniyle bugünkü Diyarbakır maçında forvette Ahmed Hassan, Ahmet Dursun ve Pancu'dan birini oynatacak

Turkcell Süper Ligi'nin dördüncü haftasında, bugün sahasında Diyarbakırspor'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta Ailton'a partner aranıyor... Sakatlığı bulunan Souleymane Youla'nın bu karşılaşmada forma giyemeyecek durumda olması nedeniyle, teknik patron Rıza Çalımbay forvette görev yapacak ikinci ismi arıyor. Bu pozisyon için adaylardan biri Ahmet Dursun... Şu ana kadar sadece Kayseri Erciyesspor deplasmanında ilk 11'de sahaya çıkan Ahmet Dursun, o maçta Ali Tandoğan'ın kırmızı kart görmesinden sonra oyundan alınmıştı.

ÜÇ ADAY DA FORMDA
İnönü'deki Vaduz karşılaşmasında ikinci yarıda oyuna giren Ahmet Dursun, gösterdiği performansla yüzleri güldürdü; penaltıdan attığı golle de moral buldu. Ahmet'in istekli tavrı da dikkat çekmişti. Ancak Ailton'un yanında oynatacağı ikinci forvet için henüz kararını vermeyen Rıza Çalımbay'ın diğer alternatifleri de hazır... Bu sezon müthiş bir çıkış yakalayan ve orta sahada şans bulmasına rağmen ligin ikinci haftasındaki Denizlispor ve Vaduz maçlarında fileleri sarsan Ahmed Hassan da forvete kayabilir... Ama Ahmed Hassan'ın orta alandaki veriminden memnun olduğu bilinen Rıza Hoca, yine Vaduz önünde gol atan Pancu'yu da hücumda deneyebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA