Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

Can Ataklı, Star Ana Haber'i sunduğu günlerde ertelenen bir maçın anonsunu yaparken, "Maçın hakemi Talat Tokat, Galatasaray-Denizlispor maçını tehir etti" dedi. Oysa maçı erteleyen Talat Tokat'ın oğlu Metin Tokat'tı! (Babalar Günü şerefine)

NE DEMİŞ?
"Karagounis, bizim mahallenin delikanlıları gibi. Hem etkili, hem sinirli..." (Yorumcu Deniz Gökçe'nin Yunanistan-İspanya maçındaki sözleri)

GAF KÜRSÜSÜ
"Kim 500 Milyar İster?"
de bayan yarışmacı telefon hakkını kullanmak istedi. Kenan Işık sordu: "Bağlanmak istediğiniz Nihat Tavukçu Türkiye'de mi?" Heyecanlı yarışmacı yanıt verdi: "Hayır, Bursa'da!.."

BİZİM DECODER
Discovery Channel
'daki "Köpekbalığı Yazı" belgeselinde köpekbalığı saldırıları konu ediliyordu. Richard Partie, Kaliforniya'da ailesiyle tatil yapıyordu. Bir ara sığ sularda oynayan 9 yaşındaki oğlu David'in haykırışıyla o yöne döndü. Oğlunun bir bacağı, köpekbalığının ağzındaydı. Yardıma koşan bir rahiple birlikte uzun uğraşlar sonunda oğlunu, canavarın dişlerinden kurtardı. Ama küçük David hastanede yaşamını yitirdi. "Babalar Günü'nde böyle şey yazılır mı?" demeyin. Düşünsenize bir kere, şu anda koltukta oynayan minik çocuğunuzun yanağına kocaman bir öpücük kondurmak için ne kadar çok sebebiniz var...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA