Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Huysuz usulü "Kadınca Çarkıfelek"

Huysuz Virjin insanları eğlendirmenin "ilmini" öğrenmiş. Bunu Cuma günü bir kez daha gösterdi

Seyfi Dursunuoğlu'nu iki yıl önce Kanlıca sırtlarındaki muhteşem villasında ziyaret etmiş ve bir röportaj yapmıştım. Onu daha önce hep sahnede izlediğim için gözlerime inanamamıştım. Son derece kültürlü, ağırbaşlı, tam bir İstanbul beyefendisiydi. Ama sahneye çıkınca o insan gidip, yerine bambaşka biri geliyordu. Huysuz, insanları eğlendirmeyi çok iyi biliyor. Türk halkının nelere tepki vereceğini yıllar boyu edindiği tecrübelerden öyle iyi süzmüş ki, konuk olduğu her program, reyting listesinde adeta şaha kalkıyor. Bazen ipin ucunu kaçırıp, belden aşağı esprileriyle programları kapattırdığı da oluyor ama bunu "edepsizliğine" değil, "sahnede kendinden geçecek kadar" kendini işine kaptırmasına yormak gerekir.

NELER SÖYLEMEDİ
Huysuz
, Cuma günü de konuk olduğu "Kadınca Çarkıfelek" i kelimenin tam anlamıyla birbirine kattı. "Ünlüler Çiftliği" ne atıfla çiftlik şeklinde dekore edilen, içinde keçilerin, koyunların, hindilerin, tavukların ve bir de eşeğin bulunduğu "Kadınca Çarkıfelek" stüdyosunda iki saat boyunca tam bir curcuna yaşandı. Huysuz neler demedi ki? Bengü Begüm Çalışır adlı izleyici ona "Huysuz Bey" diye hitap edince aldı sazı eline: "Bey dediğine göre bir şeyler gördün demek ki!.." Ardından bir izleyiciye derin dondurucu verirken, ekledi: "Size dondurucu veriyorum, dondurursunuz her bir yerlerinizi..." Tabii programın sunucuları da Huysuz'un iğnelemelerinden nasibini aldı: "Ben Deniz'i çok severim. Ama Emel vefasızdır. Sadece kumarhaneye giderken beni arar!.." Bu arada Huysuz'un en büyük kaygısı ağzından kaçıracağı kelimelerle, yayını tehlikeye sokmaktı: "Bugün bu kanal kesin kapanır. Ben zaten daha önce hiç atv'yi kapatmamıştım. Bugün başaracağım inşallah!.." Hele Huysuz'un "Ünlüler Çiftliği'nden bir Seren Serengil taklidi vardı ki, tam evlere şenlik. Gündüzler Huysuz Virjin için biraz "riskli" ama geç saat şovları için Seyfi Dursunoğlu bana göre hala rakipsiz. Çünkü şovu "metne bağlı" değil, doğaçlama... Bu nedenle gösterisi sürprizlerle dolu ve asla tekrara düşmüyor. 70 yaşında hala güldürmesinin sırrı da işte burada yatıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA