Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

Metin Özaycan adlı okurumuz soruyor: "Melekler Adası"nda Zinnur 7-8 sene yaşadığı evin oğlunu tanımayıp, aşık oldu. Haydi diyelim ki çocuk yurtdışında olduğu için göremedi. İyi de bunca zaman hizmetçilik yaptığı evde delikanlının bir fotoğrafına da mı rastlamadı?

NE DEMİŞ?
İsmail Türüt, "Gülbence"de istek üzerine "Asiye" türküsünü söyledi. Tam "Anan seni veriyi de bir bağ pırasaya" nakaratına gelmişti ki durdu. "Ula Karadeniz'de bir bağ pırasaya nah verirler kizi. Ben burayi değiştiriyrum da" deyip, türküye yeni söz yazdı: "Anan seni veriyi de on karat pirlantaya!.."

GAF KÜRSÜSÜ
Kanal D Ana Haber
'de Defne Samyeli, Şansal Büyüka ile konuşurken Gençlerbirliği'nin futbolcusu Boliç'ten "Ankaragücü oyuncusu" diye söz etti.

BİZİM DECODER
Hani hep şikayet edip dururuz ya, "Üçer yanı denizlerle çevrili iki yarımada üzerine kurulu ülkemizde denizcilik neden gelişmiyor, olimpiyatlardaki su sporları branşlarında neden adımız anılmıyor?" diye... İşte Digitürk 73. kanaldan izleyicilere ulaşan uluslararası Sailing Channel bu eksiği birazcık olsun gidermek için "Türkiye'ye özel" bir program yayınlıyor. Her gün 20.00-21.00 saatleri arasında yayınlanan "Denizci" de Türk denizciliğinin kemikleşmiş sorunları masaya yatırılıyor, başta yelkencilik olmak üzere su sporları hakkında ayrıntılı bilgiler veriliyor, su sporlarıyla ilgilenmek isteyenlere rehberlik ediliyor. "Denizci" ülkemizdeki uluslararası standartlara sahip marinaları, bütün dünyada büyük talep gören teknelerin inşa edildiği tersane ve atölyeleri de tanıtıyor. Programın en fazla ilgi gören bölümü ise "yelkencilik" eğitimi verilen köşe... Eğer siz de denizde nazlı nazlı süzülen yelkenlileri izlemekten daha fazlasını düşlüyorsanız, hafta içi her gün yayınlanan "Denizci"de bir saatlik bir mola verin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA