Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

"Mustafa Oklar film mi çekiyor? Ay altını unuttum, Oklar dedim. Mustafa Altıoklar tabii canım." (Oya Aydoğan'ın, Star TV'de yayınlanan "Kadınlar Ne İster?" programındaki sözleri)

NE DEMİŞ?
"Gelelim dananın bacağının koptuğu yere... Nasıldı o söz? Kuyruğu muydu yoksa? Tabii biz pozisyonda hep bacakları gördüğümüz için..." (Ahmet Çakar'ın "3.Devre" programındaki sözleri)

GAF KÜRSÜSÜ
Okurumuz Selami Duman yazmış: Digitürk'te FoxKids Play kanalında "Prenses Sisi" adlı yabancı çizgi filmde seslendirme şöyle yapılmıştı. "Ne? Prenses Sisi mi? O tam bir ERKEK FATMA!"

BİZİM DECODER
Yabancı ajanslarda "Kuş Gribi" nin Çin ve Tayland'da yeniden ortaya çıktığını okuduğum günün akşamında Discovery Channel'- daki "21. Yüzyıl Salgınları" adlı belgeselin yayınlanması ilginç bir rastlantıydı. Meğer şu anda dünyanın baş etmeye çalıştığı belalar AIDS, Ebola ve Çin Gribi ile sınırlı değilmiş. Örneğin bir sinek türünden yayılan Nil Virüsü, şu anda 16 milyon kişide bulunuyormuş. Sineğin sokmasıyla insana geçen parazitler, iç organları çalışamaz hale getiriyor ve ani ölümlere neden oluyormuş. Ant Virüsü ise ilk olarak Arjantin'in güneyindeki Patagonya'da görülmüş. Bir çiftçi, nezleye yakalandıktan 2 gün sonra aniden ölmüş. Aynı hafta içinde 9 kurban, virüsün etkisiyle yaşamını yitirmiş. Kemirgenlerden insana geçtiği tespit edilen virüs daha sonra Rusya ve Çin'de de görülmüş. Şu anda dünya üzerinde Ant Virüsü'nün bulaştığı 14 milyon kişi olduğu sanılıyor. Ve son olarak 1950'li yıllarda kökünün kazındığına inanılan verem hastalığının İngiltere gibi sağlık standartlarının yüksek olduğu bir ülkede hortlaması bilim adamlarını şaşkınlığa uğratmış. Şimdilerde pek çok laboratuar AIDS ve Ebola'nın yanı sıra bu üç yeni hastalığı bertaraf edecek yeni aşıları geliştirmek için aralıksız mesai yapıyor. Eskiden dünyada hava solunurdu. Şimdi hep beraber ölümü soluyoruz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA