Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yeşil Bursa'yı Allah korudu (!)

atv'nin yeni şov programı "İddiaya Var mısın?" nihayet izleyiciyle buluştu. Bu program sayesinde yaz ayları boyunca cumartesi gecelerine yeni bir renk ve heyecan geleceği kesin. Ses konusundaki teknik aksaklıklar ve koca kanepenin boş kalması dışında programı genelde başarılı bulduğumu söyleyebilirim.

İTFAİYE FAZLA MESAİ YAPTI
Ben programda en çok satranç tahtası başında gözü kapalıyken atı dolaştıran minik Batuhan'a şaşırdım. Doğrusu müthiş bir hafıza, yetenek ve zeka bileşkesi sergiledi. Bu arada Bursalılar için de ödüm koptu. Zira Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye grubundan 6 araç ve 33 kişilik personel yaklaşık 5 saat boyunca programdaydı. Bu saatlerde Bursa'da büyük bir yangın çıkmaması için dua ettim. Diğer yandan muhabir Hakan, itfaiyeciler için "Arşimet yaşasaydı, gözyaşlarına boğulurdu. Şimdi suyun kaldırma gücünün nelere kadir olduğunu göreceğiz" dedi. Arşimet yaşasaydı gerçekten de ağlardı ama itfaiyecilerin başarısı için değil, Hakan'ın anonsu için. Zira suyun kaldırma gücü özgül ağırlık ve yoğunluk ile ilgiliydi. Buradaki deneme ise tamamen suyun basıncıyla bir nesnenin kaldırılması prensibine dayanıyordu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA