Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hülya Avşar'ın bedava seansı

Hülya Avşar Show uzun bir aradan sonra bu kez TGRT ekranlarında izleyicisiyle buluştu. İlk dikkatimi çeken, Hülya Avşar'ın göğüs dekoltesine sürdüğü yağın parıldamasıydı. Mübarek, sanırsınız ki Kırkpınar'a çıkmış, peşrev çekiyor. İkinci olarak gözüme çarpan, ilginç dekordu. Bir yuvarlak sahne ve onu çevreleyen dairesel platformun arasına mıcır ile kum karışımı bir şeyler dökülmüştü. Yanlış görmediysem, bu malzeme yarış pistlerinde otomobillerin savrulma ihtimali olan virajlarda araçların bariyerlere çarpmasını önleyip, onları yavaşlatmak için kullanılır. Sanırım, zaman zaman programlarında "aşırı sürat" yapıp, savrulan Hülya için özel bir önlemdi!

PSİKİYATR TANIYI HEMEN KOYUVERDİ
Şovun en renkli bölümü Avşar'ın, Psikiyatr Cem Mumcu ile yaptığı özel seanstı. Ama bu kez doktor-hasta konuşması, sakin bir odada değil, bir televizyon stüdyosunda, milyonların gözü önünde gerçekleşti. Avşar, depresyonda olup olmadığını ve Kaya'dan çok söz etmesinin nedenlerini sordu. Yani "özel seans sırlarını" kamuya açtı. Psikiyatr Mumcu, tanıyı koydu: "Kaya Bey'den çok söz etmeniz, derinlerde kopmamış bir şeyler olduğunu gösterir. Yas 40 gündür ve biter. Ben ayrılan çiftlere bu denli içli dışlı olmalarını önermiyorum." Avşar ise dakikalar süren psikoterapi seansı sonunda yine bildiğini okudu: "Amaaaan, boşverin. Hayat bir gündür, o da bugündür!" "Hülya Avşar Show", daha önce "Pişti"de olduğu gibi yine "Hülya ve Gıyabında Kaya Show"a dönüşmekte gecikmedi. Sanırım Hülya Avşar bundan sonra "Medya, ünlülerin özel hayatına çok müdahale ediyor" dediğinde kendisine pek taraftar bulamayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA