Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

...Ve bunları da gördük, duyduk!

* "Aslan aldım kocamı yesin diye. Arabada aslanı emziriyordum. Gören polisler hemen geç diyorlardı. Pardon, kocamı emziriyordum, aslan yan koltukta oturuyordu." (Ahu Tuğba'nın Beyaz Show'daki sözleri...)

* atv'deki Kadınlar ve Erkekler programında Erman Toroğlu ile Nazlı Ilıcak arasında şu ilginç diyalog yaşandı:
N. ILICAK: Horoz ölür, gözü çöplükte kalır!..
E. TOROĞLU: Horozu öldüren ne peki?
N. ILICAK: Kuş gribidir belki...
E. TOROĞLU: Peki adamın kuşu niye grip olur? Tavuk griptir de ondan bulaşmıştır.

* Dans Eder misin yarışmasında Huysuz Virjin, uzun gelen bir giysi aksesuarını şu sözlerle yorumladı: "Alın şunu omzumdan... Ne o öyle zenciyle seks yapar gibi?"

* atv Ana Haber Bülteni'nde gıda teröristlerini dizi haber yapan muhabir, merdivenaltı üretimi yapan Şam tatlısı imalatçısına sordu: "Bu ürünler hijyenik mi?" Adam pişkin pişkin yanıt verdi: "Hijyenik değil ama temiz yapıyoruz!.."

* Kanal 1'deki Kırmızı Günler programında Astrolog Serdar Hasgüler, izleyicilerin burç haritasını çıkartıyordu. Bir kadın izleyiciye şöyle dedi: "İlişkinizde kritik bir dönem başlıyor. Eşinizle ilişkinizde sertleşme olabilir!"

* Ümit Aktan, Kanal 1'deki Kupa da Kupa programında ilginç benzetmeleriyle turnuvayı şenlendirdi. Aktan oğlunu ilk 11'de oynatan Hırvat teknik direktörü "benzetti": "Hırvatistan Babalar Günü'nde az daha babalara geliyordu!"

* Son Ütücü'de Armağan Çağlayan, Ferhat Güzel'i Ünlüler Çiftliği sırasında Hilal Cebeci'ye kur yapmakla itham ediyordu. Güzel, "O zamanlar şartlar öyleydi" deyince, Armağan bombayı patlattı: "Ne yani? O zaman abaza mıydın?"

* Ümit Aktan, Kanal 1'deki Kupa da Kupa programında Hollandalı Cocu ve Brezilyalı Kaka'nın isimlerinden yola çıkarak müthiş bir benzetme yaptı: "Dün Hollanda elenince kupanın kokusu gitti. Bakalım kakası ne yapacak?"

* İbrahim Tatlıses, atv'deki programında canlı yayın heyecanıyla yine farkında olmadan bir çam devirdi. Tatlıses aynen şöyle dedi: "Bu Bodrum'da en çok kadınlar ve erkekler aşık oluyor. Ben bir türlü aşık olamıyorum vallahi!.."

* tv8'de Chelsea - Liverpool maçını anlatan spiker Fikret Engin şöyle dedi: "Sayın seyirciler, Liverpool 1990'den beri İtalya'da şampiyon olamıyor!" (Eh olamaz tabii, çünkü Liverpool, İngiltere Premier Ligi'nde mücadele ediyor. )

* Radyo N101'den bir diyalog:
CEM CEMİNAY: Göğüslerindeki silikonları çıkarmışsın.
ASENA: Ben silikonları 11 yıl önce çıkardım.
CEMİNAY: Görebilir miyim?
ASENA: Ver 100 dolar?
CEMİNAY: 100 dolarım yok. 50 dolar vereyim birini göster.

* Hüsnü Şenlendirici konuk olduğu Makina'da, "Benim 25 yıldır elimde tuttuğum bir aletim var" deyince Okan Bayülgen'in yüzünü hınzır bir gülümseme kapladı: "Evet var, hem de altın kaplama..."

* Kanal D'de Seda Sayan'ın sunduğu Sabahların Sultanı programına telefon bağlantısıyla katılıp, görüş bildiren kadın esnaf, canlı yayında heyecanlanıp, şöyle dedi: "Ben yalnız çalışmıyorum. Erkek ortaklarım da var. Zaten eşim de erkek!.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA