Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Canlı yayına "kurban" oluyordu

Erman Toroğlu'nu hem Allah, hem de sporcu refleksleri korudu. Kanaltürk'teki milli maç yayınına bir dakika kala, Erman Toroğlu; Ahmet Çakar ve Serhat Ulueren ile beraber cam bir sehpanın ardında bekliyordu. Bir ara sehpaya dayanmak isteyince olanlar oldu. Sehpa bir anda tuz buz olurken, Toroğlu, sehpayı son anda iterek, kırık camın bileklerini kesmesini engelledi. Tehlikenin büyüklüğünü fark eden Dr. Ahmet Çakar hemen Toroğlu'nu ayak üstü muayene etti. Neyse ki ünlü yorumcu bu ciddi kazayı yara almadan atlatmıştı. Daha sonra Çakar, tehlikenin büyüklüğünü canlı yayında şu sözlerle dile getirdi: "Hemen bileğine baktım, çünkü kırık cam çok yakınından geçti. Kurban keserken de kasaplar bıçağı kaçırıp, kasıklarına saplarlar. Oradaki büyük atardamar kesilince, insanı kurtarmak çok zordur. Ondan korktum..." Bunun üzerine Erman Toroğlu espriyi patlattı: "Bugün milli maç var ya, kanımız da akacak kırmızı beyaz..." Çakar ise "Senin buraya gelmende gözü olanlar var. Nazar çıktı herhalde" diyerek, konuya farklı bir yorum getirdi. İlk kez ekranda bir araya gelen ikilinin Türkiye - Romanya maçı sırasındaki fikir ayrılıkları da dikkat çekiciydi. Toroğlu, "Tartışırız ama asla kavga etmeyiz" derken, Romanya Milli Takımı'nın başında Mirceau Lucescu'nun oğlunun bulunması da ilginç yorumlara yol açtı. İşte o diyaloglar:
AHMET ÇAKAR: Oğlu hiç benzemiyor değil mi babasına? Tip olarak hiç benzemiyor. Bu çocuk, Lucescu'nun oğlu değilmiş gibi bir intiba uyandırıyor. Onu fark ettim. Değil mi?
SPİKER YASİN DALLI: Enteresan, evet!
AHMET ÇAKAR: Mesela Erman Hoca'nın oğlu Erman Hoca'ya benzer. Benim kızım bana benzer filan... Bu çocuk, babaya benzemiyor.
YASİN DALLI: Anneye benziyordur belki.
AHMET ÇAKAR: Anneyi bilmem tabii...
YASİN DALLI: Ben de tanımıyorum. Görmedim de...
ERMAN TOROĞLU: Çok karanlıktı belki... (Kahkahalar...)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA