Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yeter artık Demirören!

Birol Güven'in mizaha bulanmış sosyal mesaj vermek kadar iyi yaptığı bir şey var: Gönül almak!.. Çocuklar Duymasın, Denizlili aileyi aşağıladığı gerekçesiyle tepki almıştı. Ama Güven, yeni bölümlerde kalemini öyle ustaca oynattı ki, Denizli şehrini ve orada yaşayanları bugüne kadar hiç edilmedikleri kadar onore etti. Öyle ki, Denizlispor'un tribünlerine geçen hafta oynanan maçta Çocuklar Duymasın ekibine şükran duyguları içeren pankartlar asıldı. Geçen hafta Denizlispor'u göklere çıkaran Çocuklar Duymasın'da bu hafta da Beşiktaş güzellemesi vardı. Haluk ve Havuç arasında şöyle bir diyalog geçti:
HAVUÇ: Bu hafta Beşiktaş'ın basketbol maçına gideceğiz. Bir de Allen Iverson forması alırsak, tamamdır.
HALUK: Ne? Bir de forma parası mı vereceğiz?
HAVUÇ: Beşiktaş'ın basketbol maçına İbrahim Üzülmez'in formasıyla mı gidecektim yani?
HALUK: Ne var? En ekonomik forma. İbrahim en az 20 yıl daha oynar, sen de giyersin. Hem azmedip ilk 5'e de girer o İbrahim, kesin... Ne bu ya? Guti geldi yeni forma, Quarisma geldi yeni forma, Iverson'a yeni forma... Yeter artııık, yeter artııık, yeter artııık Demiröreeen!..
İster misiniz bu hafta Beşiktaş, derbi maçına 'Çocuklar Duymasın'a teşekkür ederiz' pankartıyla çıksın?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA