Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bak bize nasıl bakıyorsun

Okan Bayülgen bu yıl Disko Kralı'nda yeni bir uygulama başlattı. İzleyiciler, şovu evde nasıl izlediklerine dair görüntüleri programa yolluyorlar. Bu fotoğraflar da şov sırasında yayınlanıyor.
Aslında buluş, Okan'a ait değil. Bunu Türk televizyonlarında ilk uygulayan kişi Velet Dada idi... Okan daha sonra bu 'aşırmayı' kabul etti.
Bu hafta izleyicilerden yine ilginç kareler geldi. Bir tanesi ise yayınlayıp yayınlamama konusunda program ekibini tereddütte bıraktı. Ancak ekip, programın geç saatte ekrana gelmesinden cesaret alarak görüntüyü yayınlamaya karar verdi. Fotoğraf, yatak odasında çiftler sevişirken çekilmişti. Bir kadın, partnerinin üzerindeydi. Sırtı kameraya dönüktü ve o sırada açık olan televizyondan Disko Kralı'nı izliyordu... Disko Kralı böylelikle kendine özgü yeni bir 'tarih'' yazmış oldu!
Bu hafta programdaki ilginçlikler bununla da sınırlı değildi. Telefonla yayına bağlananların konuklar hakkındaki bilgisini ölçmeye yarayan Malumatfuruş soruları, YGS sınavı skandalına atıfla şifrelenmişti. İçlerinden biri şöyleydi:
"Figen Sarıdağ'ın albümünün adı nedir? a) Atını b) Figen c) Kovboy d) Adalet." Çözdünüz mü şifreyi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA