Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Piatti haşlama!

Bana göre Master Chef yarışmacısı Tuğsan'a 'Eyüp Sultan Sabır Ödülü' verilmeli. Eleme sırasında Batuhan Piatti Şef'ten gördüğü eziyeti, sadece Gazze'de Müslümanlar, Auschwitz'de Yahudiler görmüştür! Batuhan Şef, zaten kısıtlı süre içinde hiç bilmediği bir yemeği yapıp yetiştirmek için ter döken çocuğun üzerine kabus gibi çöktü. Pişirdiği yemeği alıp lavaboya boşalttı. (Barınaklardaki aç köpeklerin günahı boynuna) Bu da yetmiyormuş gibi, feleği şaşan, eli ayağına dolaşan Tuğsan'ın yaptığı yemeği tahta kaşıkla tatmasına 'vahşi' bir tepki gösterdi. Ağıza gitmekte olan kaşığı, elindeki metal kaşıkla vurup fırlattı.
Kaşıktaki yemek, karşıdaki sunucu Öykü Serter'in başından aşağı boca oldu. Ama Batuhan Şef elindeki aynı metal kaşıkla yemeklerin tadına bakmakta bir sakınca görmedi!
Zavalı Tuğsan ise terbiyesini bozmadan, soğukkanlılığını korumayı başardı. Ben olsam, yeni bir yemeğin altına imza atardım: Kafadan aşağı domates soslu, Piatti haşlama!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA