Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çürük Elma Ödülleri

Kristal Elma Ödülleri, reklam sektörünün Oscar'ı olarak nitelenir. Şimdi de aynı sektör için bir 'Ahududu Ödülü' organize ediliyor.
Reklam dünyasında olup biten her şeyden bizleri haberdar eden, özellikle televizyon reklamları konusundaki yorumlarıyla sektöre büyük bir dinamizm getiren Reklamazzi.com sitesi bu yıl Kristal Elma'ya alternatif olarak 'Çürük Elma' ödülleri verecek.
Yılın en sinir bozan, en kötü reklam filmlerini değerlendirecek Seçici Kurul'da Mehmet Esen, Ayşe Özyılmazel, Aylin Aslım, Vedat Özdemiroğlu, Şebnem Bozoklu ve Levent Tülek yer alıyor. Kurul, 2010 yılında yapılmış en kötü televizyon ve basın kampanyalarını belirleyip www.reklamazzi. com üzerinden halk oylamasına açacak. Sonuçlar ise Haziran ayı sonunda açıklanacak. Ayrıca Çürük Elma'da yarışacak reklam filmleri; en kötü oyunculuk, en kötü senaryo, kurgu ve muhtelif kategorilerde dereceye (!) girecekler. Reklamazzi. com'un sahibi Cem Semercioğlu, Çürük Elma Reklam Ödülleri 2010'un, reklam camiasının ne kadar hoşgörülü olduğunu tartacağını, ajansların ve oyuncuların yeteneklerini sınayacağını belirtiyor.
Son sözüm:
Yandı 118 reklamları!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA