Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Güiza'nın sırrı

Siz bakmayın gündemle dalga geçiyor gibi göründüklerine, bu hafta da en 'ciddi haber ve yorumlar' yine Turk- Max'teki Heber-ler'deydi. Levent Kazak ve arkadaşları, hazırladıkları her bültenle mizahın aslında ne kadar 'ciddi' bir iş olduğunu dosta düşmana gösteriyorlar.
Çarşambaakşamı Heberler'in spor bültenindeki 'hebere' yine çok güldüm. "Güiza'nın masa tenisinde neden bu kadar başarılı olduğu anlaşıldı" başlığıyla veriliyordu heber! Fonda Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsünün (!) kamp tesislerinde tüm arkadaşlarını masa tenisinde tek tek mağlup ettiği görüntüler vardı.
Spiker devam etti: "Biliyorsunuz, masa tenisinde maksat topu fileye değdirmemektir. Güiza'da bu yetenek fazlasıyla var. Onun için masa tenisinde kendisine rakip dayanmıyor... Filelerin üzerinden aşırttığı her top, rakip alanda tehlike yaratıyor..."
Eh, artık bu yorumdan sonra Güiza'ya da jübile yakışır!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA