Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu kale dikiş tutmaz

Son Kale önceki akşam sürpriz bir şekilde Kanaltürk ekranındaydı. Ben geçen haftaki kavganın ve yorumcuların kendi sütunlarında kaleme aldıkları yazıların ardından o ekibin tekrar bir araya geleceğine pek ihtimal vermiyordum.
Reha Muhtar 'veda'sından U dönüş yaptı ve ekrana çıktı. Ama Tolunay Kafkas'ın telefon bağlantısıyla programa dahil olduğu anlarda Ercan Saatçi'ye "Buyurun, Tolunay Kafkas'a sorunuzu sorun" deyince; Erman Toroğlu ve Dr. Ahmet Çakar isyan etti. Zira geçen hafta Bülent Uygun'a soru sormak istemişler, Muhtar ise onlara izin vermemişti. Reha Muhtar, Erman Toroğlu'na "Ne bağırıyorsun? Burası hergele meydanı değil" diye çıkışınca, Toroğlu da "Ağzını topla" şeklinde yanıt verdi.
Tartışma, kavgaya dönüşmek üzereyken yayın kesildi ve Son Kale bir kez daha yarıda kaldı.
Reklam dönüşünde Reha Muhtar, "Kanaltürk yöneticileri benden programın altı bölüm daha yayınlanmasını rica ettiler. Ben de bir şartla kabul ettim.
Bana verecekleri tüm parayı engelli sporculara göndermelerini istedim" dedi.
Sanırım Reha Muhtar, "Sezon sonuna kadar sözleşmesi var.
Ticari kaygılarla programı bırakamadı" şeklindeki eleştirilerin önünü almak için bu yönteme başvurdu.
Sebebi ne olursa olsun, sonuçta engelli sporcular kazanacak ya, kavganın da hayırlısı oluyormuş demek ki...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA