Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çok yaşa Radi Hoca

RADİ Hoca'yı hiç izlediniz mi? İzlemediyseniz gerçekten çok şey kaçırdınız.
Aslında kendisi, TRT Okul kanalını izleyen gençliğin yeni ilahı! Muhteşem bir tipleme... Ne zaman ekrana geleceği belli olmuyor.
Pat diye karşınıza çıkıveriyor.
Gözlüklü, pos bıyıklı, hafiften şiveli bir profesör tiplemesi...
Ama ne tipleme? Kah eğitim sistemine sallıyor, kah gençlerin hayata ilgisizliğinden dem vuruyor. Ama mesajlarını daima mizahtan mürekkep bir ambalaj kağıdına sarıyor. Hele kendisine öğrencilerden gelen mektupları yanıtladığı bir köşe var ki, aman aman...
Radi Hoca geçen hafta diline bendenizi doladı... Yani Radi'nin diline düşeceğine, ligde küme düş daha iyi... Bizim programdan görüntüler eşliğinde bütün karizmamı çizik içinde bıraktı. Sözde benimle telefonda konuştu. Sohbetin sonunda telefonu nasıl kapattı dersiniz? "El öpenlerin çok olsun Yüksel'ciğim..."
Düşünün artık...
Vallahi tırstığım için söylemiyorum, bu adi Hoca'da çok iş var. (Pardon Radi'ciğim, bazen klavyenin 'R'tuşu tutukluk yapıyor.
Oh be intikamımın birazcığını aldım sonunda...) Şaka bir yana; Murat Özsoy bu tipleme ile şöhret basamaklarını kısa sürede tırmanacağa benziyor. Ona da, onu bulup ekrana servis edene de helal olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA