Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ve milli oldum!

Ve sonunda ben de 'milli' oldum. Yok canım, benimki Saba Tümer'in konuklarına yönelttiği sorulardaki o 'millilik' gibi değil. Ben resmen, milli takıma seçildim!
Efendim, her yıl olduğu gibi bu yıl da Formula 1 pilotları, İstanbul yarışlarından önce Türkiye'nin şöhretler karması ile futbol maçı yapacaklar. Geliri de yine kimsesiz çocuklara bırakılacak.
4 Mayıs Çarşamba akşamı saat 19.00'da, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak ve NTV Spor'dan naklen yayınlanacak karşılaşmanın aday kadrosuna ben de çağrıldım.
Tanıyanlar bilir, yarı amatör kaleciliğim vardır. Üniversite takımındayken Eyüp Stadı'nda frikikten yediğim gol, semtte hâlâ dilden dile anlatılıyormuş.
(Ayıptır söylemesi, 10 numaralı rakip futbolcu, topu orta saha yuvarlağının içine dikip oradan atmıştı golü!)
Şimdi kamptayım. Bir 15 yıl var ki topa elimi ayağımı sürmüyordum. Bir haftadır salonda yaptığım ağırlık çalışmasını milli kaleci Volkan bir yılda yapmamıştır, o kadar yani...
Formula 1 pilotlarının birkaç maçını izledim. Adamlar bu halde bizim ligde mücadele etseler, Galatasaray'ın bir üst basamağında rahatlıkla kendilerine yer bulabilirler. Yani paçalarım tutuştu ki ne tutuştu...
Diyeceğim; eğer forma şansı bulursam, Biletix'te 10-20 lira ücretle satılan maç biletlerini alanlara 'bol gollü' bir maç vâdediyorum. Teminatı bizzat benim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA