Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Düzyatan sesini eskitiyor

Canlı Para'nın sunucusu Engin Altan Düzyatan'ın çok hoş ve karakteristik bir sesi var. Hatta son zamanlarda sesi, sunuculuğunun ve oyunculuğunun önünde koşuyor.
Dikkat ediyor musunuz bilmiyorum, son günlerde televizyon ve radyo reklamlarının seslendirmelerinde hep Engin Altan'ın sesi duyuluyor. Son derece geniş bir ürün ve hizmet yelpazesinin içinde Engin Altan'ın sesi yankılanıyor.
Bir dönem Okan Bayügen için de aynı durum söz konusuydu. Neredeyse bir reklam kuşağı, onun sesiyle geçiyordu.
Ekranda yüz eskimesi kadar 'ses eskimesi' de önemli bir tehdittir. Özelikle Canlı Para ile sunuculuk kariyerine çok doğru bir yerden başlayan ve gelecek vâdeden Engin Altan Düzyatan'ın reklam seslendirme tekliflerine yanıt verirken, bunu aklında tutmasında fayda var. Eğer reklam seslendirmesinden hatırı sayılır paralar kazanıyorsa, söyleyecek sözüm yok. Su akarken, küpünü doldursun. Ama eğer gözden çıkarılabilecek ücretler karşılığında mikrofon başına geçiyorsa, kâr-zarar hesabını iyi yapsın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA