Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu imeceye omuz verin

POPSAV geçen yıl ilkini gerçekleştirdiği ve büyük ilgi gören Şarkı
Günleri'ni bu sene iki geceye yaydı.
18-19 Haziran tarihlerinde Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek gecelerin geliri, Eylül ayında Yakacık'ta hizmete girecek Sanatçı
Yaşam Evi'ne aktarılacak.
Devredilen eski bir huzurevinin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın katkıları ve POPSAV'ın önderliğinde ihtiyaç sahibi sanatçıların kalabilecekleri 80 yataklı bir tesise dönüştürülmesi için başlatılan çabalar yakında meyvesini verecek. Organizasyon da bu sürecin hızlanmasına katkı sağlayacak.
18 Haziran'daki gecede; Deniz Seki ve Rafet El Roman birlikte sahne alacak. Doğa Rutkay ve Murat Başoğlu'nun sunacağı 19 Haziran gecesi konserlerinde ise tam bir sanatçı geçidi yaşanacak.
Metin Özülkü yönetimindeki orkestra eşliğinde, aralarında Ali Güven, Betül Demir, Burcu Güneş, Eda-Metin Özülkü, Eski Dostlar, Gülben Ergen, Hakan Peker, Kenan Doğulu, Murat Dalkılıç, Özcan Deniz, Reyhan Karaca, Tan, Yaşar, Yıldız Tilbe ve Zafer Peker gibi isimlerin de bulunduğu 20 sanatçı sahne alacak.
Hem böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesine omuz vermek, hem de İstanbul'un güzel bir yaz akşamında birbirinden değerli sanatçıları canlı performanslarıyla izlemek istiyorsanız, biletler tükenmeden elinizi çabuk tutun derim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA