Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kabahat koltukta mı?

KANAL D'nin hafta sonu haberlerini bir süredir genç spiker Nevşin Mengü sunuyor.
Onun adını daha önce siyasi platformlarda tartışma konusu olarak sıkça duymuştuk.
Babası CHP'li Şahin Mengü idi. Bülent Arınç, TRT'yi eleştiren Şahin Mengü için "Onun da kızı bir dönem TRT'de çalıştı" deyince, büyük tartışma başlamıştı.
Baba Mengü "Kızım One Ajans'ta çalışıyordu. TRT'de çalıştığı ispatlansın, milletvekilliğinden istifa ederim" demiş, bunun üzerine kızının, elinde TRT Haber mikrofonuyla Tahran muhabirliği yaparken çekilmiş görüntüleri internet sitelerinde yer almıştı.
Bu tartışmalar üzerine Nevşin Mengü de Twitter'da espri olsun diye "O zaman hükümet bana zengin bir koca bulsun" diye yazmış, bir takipçisi "Bunu da haber yaparlar şimdi" diye uyarınca, yazıyı silmişti.
Nevşin'i haber ekranına yakıştırıyorum.
Bir kere, kendinden son derece emin görünüyor.
Haberi sunarken kameraya değil, seyircinin gözünün içine bakar gibi konuşuyor.
Nevşin Mengü pazar günü sunduğu Kanal D Ana Haber'i noktalamaya hazırlanırken, 32. Gün programının internet irtibat adreslerini vermek istedi. "www.twitter. com/mbirand" adresini okurken, dil sürçmesiyle "M.Birand" diyeceğine "Magazin Birand" deyiverdi.
Anladım ki, suç, Kanal D'nin anchor'larında değil, oturdukları koltukta... Daha önce Mehmet Ali Birand'ın, Deniz Arman'ın, ender de olsa Serdar Cebe'nin gafları, dil sürçmeleri, dikkatsizlikleri belli ki o koltuk yüzünden. Oturanın şakulü kayıyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA