Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hepimiz Hürrem'iz!

Bu hafta Hürrem, Kanuni için getirilen iki Rus'u saraydan gönderdi ya, birçok kadın derin bir 'Ohh' çekti... Neden mi? Ruslar, Türk kadınlarının kabusu haline dönüştü de ondan.
Irk özelliklerinden dolayı son derece düzgün hatlara sahip Rus dilberleri, Türk erkeklerinden de yoğun talep görüyor. Hatta pek çok yuvanın, güzel Rus kadınları tarafından yıkıldığını gazete haberlerinden ya da izdivaç programlarından öğreniyoruz. Özellikle Doğu Karadeniz'deki kadınlarımız, Rus dilberlere karşı yıllardır diş gıcırdatıp tırnak biliyorlar. E durum böyle olunca, Hürrem'in ne yapıp edip Ruslar'ı saraydan göndererek, Muhteşem Süleyman'ı tek eşliliğe zorlaması, kadınların bu olayı tüm yurtta, yabancı temsilciliklerde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde göndere bayrak çekip İstiklal Marşı'nı söyleyerek kutlayacakları kadar önemliydi.
Hürrem'in kendisi de 'ithal' olmasına rağmen, şimdiden Rus mağduru kadınlarımızın idolü haline geldi.
Bu arada harem dairesi yolgeçen hanı gibi. Ne nöbetçi, ne kilit? Herkes, şehzadelerin uyuduğu odalara bile elini kolunu sallayarak giriyor. Hançerini kapan, gıcık olduğu birini gırtlaklıyor. Bu hanedanın yüzyıllarca soyunu devam ettirebilmesi gerçekten de mucize!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA