Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Soldan sağa üç harfli

Ateşböceği Ercan'ı ev sahibi rolüyle Yahşi Cazibe'ye kim dahil ettiyse, kutlarım. Bir dönem memleketin en fiyakalı gazinolarında komedyen/ sunucu olarak milleti kahkahaya boğan Ercan Ağabey'in atıl kapasitesini 'üretime' dönüştürmek için aslında geç bile kaldılar. Umarım, dizideki varlığı kalıcı olur.
Ancak dizinin yeni sezondaki ilk bölümünde; pek çok okurumuzun da fark ettiği bir devamlılık hatası yaşandı.
Geçen sezon Ejder Bey ve Barış'ın ev sahibi ile çetin pazarlığına tanık olmuştuk. Pazarlığı kazanan Ejder Bey, bir yıllık kirayı peşin ödemişti. Ama yeni sezonun ilk bölümünde Ateşböceği Ercan Ağabeyimiz'i kirayı almak için Ejder Bey'in kapısına dayanırken gördük!
Bulmaca meraklıları bilir. Ercan Ağabey, bizim gazetenin kare bulmacasını da hazırlıyor. Öyleyse, bu hatanın neye karşılık geldiğini de en iyi o bilir: "Soldan sağa üç harfli, büyük hata, pot... Yakından Kumanda köşesinde bir kürsünün de adıdır!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA