Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Birrr, kiii, üç olsun!

Geçen sezon Çocuklar Duymasın'da Haluk üçüncü çocuk için bastırırken; Meltem, Nuh demiş peygamber dememişti. Bu sezon çocuk baskısı üçe katlanmış görünüyor. Zira Tuna da Dominant Teyze'ye üçüncü çocuk için yalvarmaya başladı. E evin çiçeği burnunda damadı bu durumdan etkilenmez olur mu? O da çocuk yapmak için Feminist'in peşinde dolaşıp durdu.
Bu 'üçleme isteği' için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın şahitlik yaptığı nikah masalarında verdiği mesajlar ne kadar etkili bilemem ama Çocuklar Duymasın'ın nüfusu fena halde artma eğilimi gösteriyor.
Geçen yıl Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında taklitleriyle memleketi sallayan Sefa'nın 'ağzını bıçak açmayan Hami' rolüyle diziye dahil edilmesi ise tam bir Birol Güven ters köşesi...
Millet dakikalarca Sefa'nın ağzının içine baktı, konuşacak diye... Ama o, mizahının sadece taklitten ibaret olmadığını, ağzını açmadan da milleti güldürebileceğini ispatladı.
Çocuklar Duymasın, bu sezon da entrikadan, ensestten, cinsel sömürüden, şiddetten bunalan dizi izleyicisinin çöldeki vahası olacak gibi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA