Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Burcu tamamdır

Vallahi kızın 10 parmağında 10 marifet... Spor muhabiriydi, İtalyan prensiyle evlenip magazinin gözdesi oldu. Birbirinden ilginç programlar yaptı, marka haline geldi. Yarışmada dans etti, nefes kesti. Ardından reklam yıldızı oldu. Şimdi de Dedektif Memoli'de dizi oyuncusu olarak karşımızda...
Sizi bilmem ama ben Burcu'nun oyunculuğunu beğendim. Eğitimi olmamasına, dramada ilk deneyimini yaşamasına rağmen kendini star oyuncu olarak tanıtıp burunlarından kıl aldırmayan pek çok oyuncu müsveddesinden daha iyi kıvırdı bu işi. Üstelik, neredeyse Memoli'den daha fazla rol yazılmıştı kendisine. Ayrıca sadece göz süzmekle de yetinmedi. Silah kullandı, yakın dövüş teknikleri uyguladı.
Burcu ile ilgili tek korkum; bu ülkede hem güzel, hem yetenekli olanları taşlamaya hevesli çok insan olması. Umarım Burcu onlara karşı da bir çelik yeleği yedeğinde bulunduruyordur.
Bu arada Burcu, canlı yayında Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal'den de tam not almayı başardı. Portekizli hoca, canlı yayın bağlantısı sırasında stüdyodaki Burcu'yu görür görmez, maçı yorumlayacağına "Kim bu güzel hanım?" diye kekeledi. Görünen o ki, yabancı erkeklerin her daim ilgisini çeken Burcu, Portekizli teknik direktörün de ilk 11'ine seçildi.
Diziye dönecek olursak: İlk bölümde en güldüğüm sahne, bizim yakışıklı dedektifin; silahlı çatışma sırasında kurşunlardan korunmak için 'tel örgünün' arkasında siper almasıydı!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA