Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Unutulur, unutulur...

Bazen milli unutkanlığımız beni öyle şaşırtıyor ki... Reyting ölçümlerindeki skandal sanki ilk kez patlıyormuş gibi davrananları hayretle izliyorum. Halbuki bu üçüncüsü... Daha önce iki kez denek listelerinin deşifre olduğu iddialarına şahitlik ettik. Hatta elinde hediye tencere, tavayla deneklerin kapısını çalıp "Eh artık bizi seyredersiniz değil mi?" dediği iddia edilen sunucu haberlerine bile rastladık.
Üç yıl önce Tayfun Talipoğlu ekrandan, ben köşemden bu iddiaların açıklığa kavuşturulması için resmen yaygara kopardık. TRT'nin mevcut sistemden ayrılıp kendi ölçüm sistemini oluşturması da bu sürecin bir uzantısıydı. Peki, ne oldu? Hiçbir şey... Kim cezalandırıldı? Hiç kimse...
Bu ülkede şikeyle ilgili yasa değişikliğini bile 'ağır bulup' kaldırılması için kulis yapanlar varken, siz istediğiniz kadar "Hırsız vaaaar" diye bağırın, durun. Ne fayda?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA