Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Süpermen ve Süleymen

Muhteşem Süleyman'ın maceraları devam ediyor. Hayır canım, Show TV'deki cihan padişahından söz etmiyorum. Kanal D'deki 'Muhteşem Süleyman' diğerini çoktan solladı bile...
Sonunda 'Polat Alemdar'dan başka yeni bir süper kahramanımız oldu... Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Soner'in yardımcısı Süleyman, GSM şirketi reklamında yer alan pelerinli çakma Süpermen'den bile daha aktif. Son bölümde Murat'ın adamları, Soner- Aylin aşkını perdelemesin, onlara haber vermesin diye Süleyman'ı ablukaya aldılar.
Ama bizimkini yine durduramadılar. Süleymen (Hayır, yazım hatası yok; bundan sonra Süpermen'e atıfla ismi Süleymen'dir) ne ara telefon kulübesinde üstünü değiştirdi, bilinmez; yetişip Soner ile Aylin'i otomobilin altında kalmaktan kurtarıverdi. Bu haliyle GSM operatörü reklamını çok daha fazla hak etti!..
Bu arada haftanın en dramatik sahnesi, Carolin'in Ali Kaptan tarafından sokağa saçılan paraları yerlerden toplaması, mahallenin çocuklarının ellerinden kapmasıydı. Cemile'nin kadife yüreği, Ali Kaptan'ın şahlanan gururu ve Carolin'in paraya tapan maddiyatçı kişiliği; bu sahne ile çok güzel resmedildi. Oysa o Carolin'i geçen sezon çantasında taşıdığı deste deste paraları okşarken izliyorduk. Dizi, "Ne oldum değil, ne olacağım demeli" sözünün adeta belgeseli gibi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA