Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Burcu burcu Rafaella

Bu hafta Yok Böyle Dans'ın starı ne Aşkın Nur Yengi, ne Özge Ulusoy ne de Şenol İpek'ti... Eminim ekran başındaki herkes, sunucu Burcu Esmersoy'un güzelliğinden ve zarafetinden gözünü alamadı.
Harika seçilmiş kostümü, saçı ve makyajıyla Burcu sahnede ışıl ışıl parlarken; jüri üyesi Sait Sökmen bile bir ara kendisinden puanını vermesini isteyen Burcu'ya "Tamam, puanımı vereceğim de gözlerimi senden alamıyorum ki?" demek zorunda kaldı.
Burcu güzel, Burcu alımlı, Burcu iyi sunucu, Burcu iyi oyuncu, Burcu iyi sporcu, Burcu iyi dansçı...
Onu her gördüğümde, aklıma yıllar öncesinden bugüne uzanan bir klişe geliyor: "Bizde niye bir Rafaella Carra yok?" Aslında var da, farkına varan yok! Aranan showgirl yapımcıların gözünün önünde duruyor; helvayı kavuracak bir el çıkmıyor. Rafaella tarzı eğlenceli bir şov tam Burcu'nun kalemi. Ama o şimdilerde dört sunucusu bulunan (Acun Ilıcalı, Cem Ceminay, Hanzade) bir yarışmada mikrofon tutuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA