Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Neyi baz aldınız?

Geçen ay, eski GSM operatörünü bir türlü bırakamayan bahtsız delikanlının sigara tiryakiliği ile özdeş reklam filminden övgü ile söz etmiştim. Ancak aynı kampanyanın yeni reklam filminden pek haz etmedim.
Son reklamda bizimki fotoğraf çektiriyor. Kadim dostu Optik, "Orada durma" deyip geri sayıma başlıyor. Meğer bizim GSM operatörü her iki saatte bir, baz istasyonu kurarmış. Bugüne kadar 7 bin 549 kule dikmişler. Onun için aynı yerde uzun süre durmaya gelmezmiş. Bizim talihsiz abone de yerden yükselen baz istasyonu direğinin gazabına uğruyor. Neyse ki bacaklarının arasında yükselen direk, onu sadece ceketinin sırtından yakalıyor!
Ama gerçek hayatta baz istasyonları vatandaşın daha rahatsız olacağı yerlerine uzanıyor gibi...
Millet, kansere neden olduğu, toprağın bereketini azalttığı öne sürülen baz istasyonlarına karşı topyekun çevrecilik savaşı veriyor. E durum böyleyken, her iki saatte yeni bir baz istasyonu kurduğunu ilan etmekten daha antipatik bir reklam kampanyası olabilir mi?
Bence reklamın metin yazarları asıl 'baz' almaları gereken noktayı atlamışlar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA