Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Mali'nin freni boşalınca

Ne zaman yemek pişirilen bir stüdyoya girsem, içimden tezgahtaki malzemeleri dağıtmak, unları havaya saçmak, yumurtaları duvarda kırmak, kıymanın içine bal karıştııp üstüne sirke dökmek filan gelirdi.
Benim yıllardır yapmayı isteyip de bir türlü kendime yakıştıramadığım bu muzırlığı geçen hafta tv8'de, Fatih Ürek'in programına konuk olan Mehmet Ali Erbil gerçekleştirdi.
Mali, Sahrap Soysal'ın özenle hazırlayıp biraz sonra tariflerini vermek üzere masaya dizdiği malzemeleri birbirine kattı.
Ortalığı bir anda savaş alanına çeviren Mehmet Ali Erbil'i zavallı Sahrap Hanım'ın çaresiz yalvarışları bile durduramadı. Fatih Ürek ile beraber diğer konuklar Seda Sayan ve Nilgün Belgin; Mali'nin üzerlerine fırlattığı kocaman bal kabaklarını tutabilmek için yoğun çaba harcarken, ünlü şovmenin estirdiği terörden stüdyodaki seyirciler de nasiplerini aldılar.
Bence artık içinde mutfak bulunan hiçbir program, Mehmet Ali Erbil'i konuk etmeye cesaret edemez.
Düşünüyorum da; eğer bu yaramazlık, titizliğiyle ünlü Samanyolu'ndaki Oktay Usta'nın Yeşil Elma programında yaşansaydı, -Allah korusun- kalp krizi geçiren şefimizi şimdi yoğun bakımda ziyaret ediyor olurduk!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA