Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yengenin ilginç taktiği

Sezona hızlı giren Kanal D'nin iddialı dizisi Bizim Yenge, Show'daki Yetenek Sizsiniz Türkiye başlayınca, reytinglerde iyice geriye düşmüştü. Dizi ekibi de reytingleri yeniden yükseltebilmek için bu hafta Yetenek Sizsiniz'i kendi silahıyla vurmayı denedi.
Ekonomik açıdan güçlük çeken aile, 100 bin lira ödüllü yetenek yarışmasına katılmaya karar verdi. Hemen aile içinde ekipler kuruldu. Ama hiçbiri bu yarışmada iddia taşıyacak düzeyde değildi. Ta ki, küçük İsmail elinde mikrofonla salona dalıp muhteşem bir rap şarkı söyleyene dek...
Yarışmacı bulunmuştu. İsmail, kendi bestesi 'Gol Olur' ile büyük ödülü kazanıp aileyi düze çıkarabilirdi.
Bu haftaki bölüm, İsmail ve ailesinin güç bela stüdyodaki seçmelere yetiştiği sahne ile son buldu. Belli ki gelecek hafta Show'daki Yetenek Sizsiniz Türkiye yaışmacılarının akıbeti kadar, İsmail'in performansı da büyük merak uyandıracak.
Bu arada Canım Ailem'in Kocayanak'ı, Bizim Yenge'nin tombalak İsmail'i Alpay Şayhan'ın rap müzik konusundaki süper yeteneğini gözardı etmemek gerek. Eğer bizim Kocayanak, oyunculukta dikiş tutturamazsa hiç üzülmesin. Zira şarkıcılıkta önü çok açık...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA