Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

TRT'den dev hizmet

TRT'yi her fırsatta eleştirmeye hevesli olanlar, ne yazık ki kurumun yaptığı iyi işlere kulaklarını ve gözlerini kapamayı tercih ederler.
Bu sefer de TRT'nin büyük hizmetinden kamuoyunu haberdar etmek bize düştü...
Efendim, yarın Eskişehir'de önemli bir lansman gerçekleştirilecek.
Anadolu Üniversitesi, TRT ve Cambridge University Press işbirliği ile gerçekleştirilen Uzaktan İngilizce Dil Eğitim Programı'nın tanıtımı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da katılımıyla saat 14.00'te yapılacak.
Yeni projeyle, Cambridge University Press tarafından üretilen ileri teknoloji ürünü dil eğitim materyalleri (öğrenci ve çalışma kitapları, DVD, CD-ROM ve interaktif web tabanlı yazılımlar) Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi tarafından geliştirilen ve TRT Okul kanalında düzenli olarak yayınlanan televizyon programları ile desteklenecek.
Nottingham Üniversitesi Dilbilim Profesörü Emeritus Mike McCarthy tarafından yazılan Touchstone adlı İngilizce dil programı içeriği, Türkiye'de üretildi. İlk kez 2011-2012 akademik yılında başlayacak yeni uzaktan dil eğitim programı, AÜ AÖF Yabancı Dil Eğitimine kaydolan tüm öğrenciler tarafından takip edilebilecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA