Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Okan'dan Sibel Can salvosu

İzleyince şaşırdım... Eleştirilerini belli bir dozda tutmaya özen gösteren, ünlülerin kişilik haklarını daima gözeten, fiziksel özelliklerle dalga geçmekten özenle kaçınan Okan Bayülgen'in Disko Kralı'nda Sibel Can hakkında söylediklerini duyunca kulaklarıma inanamadım. Acaba aralarında kişisel bir husumet mi vardı, bilemedim. Galiba 'Erol Köse virüsü' herkesin kanına girmeye başladı. En iyisi Okan'ın oryantal Didem ile konuşması sırasında söylediklerini bir de siz okuyup karar verin:

SİBEL'İN YAŞI AJDA'YA YAKIN
"Reyhan'cım hatırlar mısın, biz 5 yaşındayken Sibel Can çıkmıştı... (Didem'e dönerek) Senin gibi oryantal olarak başlamıştı. Sibel Can bugün Türkiye'nin en saygı gören seslerinden biri. Ve o zaman bugünkü Sibel Can'ın yarısı kadardı hatırladığım. Daha gençti. Böyle bugünkü gibi ekranı kaplamıyordu, daha küçüktü.
O zamanlar Sibel Can'la ilgili 'Sesi de güzelmiş' deniliyordu. Bakın, hiç kendinizi küçümsemeyin. Buradan alır gidersiniz. Şu anda 24 yaşında olduğunuzu varsayalım. Kaç yaşına kadar? E, Sibel Can'ın şu andaki yaşına bakarsak, o da Ajda'ya yakındır. Yani senin şu andan itibaren 40 senen filan var. 64'e kadar haydi bakalım. (Kıvırma hareketi yapıyor) 64'ten sonra seyirci belki görmek istemeyebilir.
Çünkü artık bacaklar böyle lime lime olmuş, etler böyle sarkıyor. Her taraf jöle gibi oynuyor filan... Böyle selülit, melülit, portakal kabuğu, delik deşik... Yüzden çıbanlar fışkırmış, fotoşopla temizliyorlar filan... (Didem: Kusabilirsin... Kus, kus!) Artık orada şarkılar... Ama ses çok güzel..
Ben hep dürüstlükten yanayım.
Mal budur, mal budur!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA