Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dayılık yaramıyor

Kurtlar Vadisi'nin dayıları birer birer aramızdan ayrılıyor. Önce 'Seyfo Dayı' Nihat Nikerel vakitsizce aramızdan ayrılmıştı. Sevenleriyle birlikte hem dizi ekibi, hem de Kurtlar Vadisi fanatikleri Nikerel'in ardından gözyaşı dökmüşlerdi.
Geçen ay da dizide 'Laz Ziya' rolünü üstlenen İstemi Betil yaşamını yitirdi.
Ne yazık ki dayılar arasındaki yaprak dökümünün sonu gelecek gibi görünmüyor.
Bu kez de Vadi'nin 'Halo Dayı'sı Sönmez Atasoy'un beyin ölümü haberiyle sarsıldık.
İşin daha da üzücü tarafı ise yıllarca tiyatrolarda sahne tozu yutan, Devlet ve Şehir Tiyatroları'nda onlarca oyun oynayan, yaptıkları dublajlarla pek çok film ve dizi karakterinin sevilmesini sağlayan bu birbirinden değerli oyuncuların sadece bir televizyon dizisindeki karakter isimleriyle anılıyor olması.
Diğer yandan çanlar Kurtlar Vadisi'nin Savcı Leyla'sı için de çalıyor. Ama onun vefatı gerçek hayatta değil, rol icabı gerçekleşeceğe benziyor. Benimki bir duyum değil, sadece öngörü...
Bu fikre kapılmama yol açan hadise, Polat'ın platonik aşkı Savcı Leyla'yı canlandıran Ayşe Çiğdem Batur'un geçen hafta erkek arkadaşıyla öpüşürken magazin muhabirlerine yakalanmasıydı.
Bu olaydan sonra hafızamı şöyle bir yokladım. Dizide Polat'ın daha önceki sevgililerinin magazinde fazlaca yer aldıkları andan itibaren kalemleri kırılıyor. Ya kurşunlanıyorlar ya da bir patlama sonucu bin parçaya bölünüyorlar.
Bakalım Ayşe Çiğdem Batur'un sonu, diğerlerinden farklı olacak mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA