Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Perşembenin gelişi

Yok Böyle Dans'ta Spor Toto Süper Lig'dekinden daha fazla sakatlık yaşanıyor. İlk hafta Aşkın Nur Yengi, partnerinin sakatlığı yüzünden yarışamamıştı. Daha sonra Nez bacağını sakatladı. Özge Ulusoy'un kaburgası ezildi, Alp Kırşan'ın beli sakatlandı, Survivor Aydın'ın bileği döndü, Şenol İpek'in bacağı alçıya alındı, geçen hafta sakatlanan İvana Sert son programa çıkamadı...
Bu hafta sakatlık canlı yayında yaşandı. Nez'in partneri Dima'nın performans sırasında sol omzu çıktı. Dans hocası alelacele hastaneye kaldırılırken, "Ben başkasıyla partner olmam. Anca beraber, kanca beraber" diyen Nez kendi isteğiyle elendi.
Daha 10 gün önce Aşkın Nur Yengi'nin tehlikeli liftlerini örnek göstererek, uyarmıştım; "Sınırlar zorlanıyor, ciddi sakatlıklar oluşabilir" diye... Ne yazık ki öngörüm gerçekleşti.
Yok Böyle Dans haftaya, Acun'un sahibi olduğu Anatomica Hastanesi'nden canlı yayınlanırsa şaşırmam!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA