Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sarkozy meğer insan değilmiş!

Bu başlığı okuyanların "Evet kardeşim, zaten biliyoruz" dediğini duyar gibiyim. Ama benim sözünü ettiğim, mecazi anlamda değil; fiziksel anlamda Fransa Cumhurbaşkanı'nın insan olup olmadığı...
Perşembe gecesi TNT'deki Hayatın Şifreleri programında her hafta ortaya attığı ilginç iddialar ve komplo teorileri ile dikkat çeken yazar ve araştırmacı Mustafa Karnas; Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin yılan soyundan gelmiş olabileceğini iddia edip "Sarkozy insan değil" deyiverdi.
Meğer dünya üzerinde insan görünümlü yılanlar varmış ve yıllardır aramızda yaşıyorlarmış. Bunlar bazı fotoğraflarda ve videolarda kendilerini ele veriyorlarmış.
Programda, Sarkozy'nin internette dolaşan bir basın toplantısı görüntüsü de yayınlandı. Sarkozy gözünü kırptığında, göz kapağının üzerinde belli belirsiz ikinci birer göz oluştuğu iddia edildi.
Karnas bunun en büyük delil olduğunu söyleyip ekledi: "Sadece Sarkozy değil ki, pek çok ünlü kişinin insan olmadığı iddia ediliyor. Obama, Angelina Jolie, Tom Cruise..."
Evet, hepimiz Fransa'ya tepkiliyiz ama bunu ortaya koyarken komik durumlara da düşmeyelim yani...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA