Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çok güzel hareketler

Star, yılın son saatlerine yeni logosu ile başladı. Yılbaşı gecesini ise BKM Mutfak ekibinin yeniden bir araya gelerek sahnelediği ve ünlü sanatçılarla desteklediği Çok Güzel Hareketler Bunlar ile götürdü.
Yılmaz Erdoğan'ın ekibini yeniden o eski heyecanları ve yaratıcılıklarıyla sahnede görmek pek güzeldi. Bana bolca kahkaha attırdılar...
Bir de ekibin bir hayli 'eksildiğini' gördüm. Adet olarak değil, kilo açısından! Eser 7, Yılmaz 5, Pelin ise 27 kilo vermiş. Ama Pelin hiç de 'süzülmüşe' benzemiyordu. Yine de şahane oryantal dansıyla ekran başındaki mesaime büyük neşe kattı...
Oğuzhan Koç'un parodilerden birinde söylediği komik bestesi 'Düşünmek İstiyorum' ise bugün piyasaya çıksa, can çekişen Unkapanı Plakçılar Çarşısı'na yeniden kan pompalayacak kadar başarılı bir çalışma olmuş. Hele Eser Yenenler ile karşılıklı okudukları uzun havalar vardı ki... Tekrarını dört gözle bekliyorum. Star'ın yeni logosunu da başarılı buldum. Özellikle Kenan Doğulu'nun 'Süper Süper' şarkısından 'Star Star' olarak devşirilen yeni cingıl 'cuk' oturmuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA