Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Okan'ın çenesine kuvvet

Bravo Okan Bayülgen'e... Yılbaşı gecesi canlı yayın yapan tek programcıydı. (Umarım evle ilgili bir problemi yoktur...) Bizim gibi o da bu hafta mesaisini yedi güne çıkartmış gibiydi.
Disko Kralı'nda eski bölümlerden ilginç derlemeler, Medya Arkası'ndan unutulmaz görüntülerle, özellikle gece yarısından sonra dikkatleri üzerine toplamayı başardı.
Uzun süredir "Acaba önce hangi talk show programına konuk olacak?" diye beklediğim, son günlerin en fazla konuşulan şarkıcısı Halil Sezai'nin müzikal performansı da muhteşemdi. Ama keşke konuşma gücü de müzikal yaratıcılığı kadar etkileyici olsaydı. Program boyunca ikisi yarım, toplam üç cümle kurabildi.
TNT ise yılbaşı sorumluluğunu Kuzey'in Oğlu Volkan Konak'ın sırtına yüklemişti.
O da yanına Hüsnü Şenlendirici'yi alarak ortaya koyduğu etkileyici performansıyla kendine güvenenleri mahçup etmedi.
Volkan Konak ayrıca Star ekranında Çok Güzel Hareketler Bunlar'a da omuz verdi. Ama bu jestine rağmen, taklidini yapan Oğuzhan Koç'un gazabından kurtulamadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA