Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Volkan'a sakal protestosu

Sanatçı Selçuk Alagöz'ü bilirsiniz. Sigarayla mücadelenin ülkemizdeki en etkin savaşçılarından biridir. Alagöz şimdilerde kendine yeni bir cephe açmış görünüyor. Ünlü ses sanatçısı, şimdi de 'vahşi sakala' karşı mücadele veriyor. İşte Alagöz'den aldığım ve beni çok şaşırtan mesaj:
"Selamlar... 60 yıllık Fenerbahçeli ve 1980'li yıllarda Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu üyesi olarak, kalecimiz Volkan'ın pis sakallarını protesto ediyorum. Efendi bir kişiliği olduğunu bildiğim Volkan kardeşime bu bu vahşi sakallar yakışmıyor. Benim gibi bu konuda rahatsız olan birçok arkadaşımı görünce bu konuyu gündeme getirdim.
Volkan, Şubat ayı sonuna kadar sakallarını düzeltip modern bir görünüme kavuşmazsa, 40 yıllık benimle özdeşleşmiş olan sakallarımı 1 Mart günü bir seremoni ile kökünden kesmeye karar verdim. Bu duyurumu lütfen yurt çapında yayar mısınız?
Ben son günlerde kaleci Volkan'ı; önündeki sık sık hata yapan defans oyuncularını, hiddetle uyarırken izliyorum. Sanırım sözünün daha çok dinlenmesini sağlamak için sakal bırakmış olmalı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA