Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Öyle bir geçmez zaman ki

Kanal D'nin dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki ile ilgili şikayetler giderek artıyor.
İşte onlardan ikisi:
Okurumuz Kübra Tepeoğlu şöyle yazmış:
"Öyle Bir Geçer Zaman ki'de artık zaman geçmiyor. Çekim hataları birbirini izliyor. Senaryo tamamen durmuş. Bir de gelecek sezonda devam edeceği söylentileri var. Dizide artık sadece kadın-erkek ilişkisi işlenir oldu. Kadın doktor Soner'le, erkek doktor Aylin'le, Berrin yeniden Ahmet'le, Mete yeniden Nihal'le.... Ha bir de Avukat Nedim Bey, Cemile ile ilişkiyi ilerletme peşinde.
Ayrıca İstanbul o dönemde belki şimdiki kadar büyük, karışık ve kalabalık değildi ama dizideki kadar da mesafeler birbirine yakın değildi herhalde.
Çünkü dizide herkes, her an, her yerde olabiliyor!
Fevzi Mamioğlu adlı okurumuz da dizi üzerinden özetler ve yeni reklam uygulamalarını eleştirmiş:
"Sayın Yüksel Aytuğ, bugün 7 Şubat 2012. Kanal D'de Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin sözde özetini izliyoruz.
Tamı tamına 1 saat 7 dakika süren bu muhteşem (!) özetin sonunda nihayet yeni bölüme geldik. Aaa bir de ne görelim, geçen bölümün sonundan 10 dakikayı alıp yeni bölüme eklememişler mi? Milleti bu kadar sömürmeye haklarının olmadığı kanısındayım. Dilim daha ağır sözler söylemek istiyor ancak kendimi frenliyorum. Umarım bu diziyi izlememe zevkini bize vermezler.
Teşekkür ederim."
NOT: Uzun özetler konusunda Lale Devri dizisi de izleyicilerden büyük tepki alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA