Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Malzeme tedarikçisi

Mehmet Ali Birand'ı da, 'haber anlatışını da' seviyorum. Üstelik dünyanın en zorlu hastalıklarından biriyle kıyasıya mücadele ederken, bunu işine yansıtmamasını; hayata daima gülerek bakmasını ayrıca takdir ediyorum.
Hele köşemize verdiği malzemeler için ona her daim müteşekkirim...
Malum, Birand, haber sunuculuğu kadar, kol saatleriyle de ünlü. Ancak 19.00 haber bültenini sunarken, kolundaki saat 18.00'i gösteriyordu. Türkiye'ye haber sunan en ünlü anchorman'in ileri saat uygulamasından haberi olmamasına imkan yoktu tabi...
Sadece saatini ayarlamayı unutmuştu.
Ama iyi ki kolundaki saate göre Kanal D binasına gelmemişti. Yoksa bülteni kaçıracaktı!

MUHABİRİ UNUTTU
Birand'ın bir başka dalgınlığı da önceki akşama damgasını vurdu. Ekran iki parçaya bölünmüş; bir tarafta Birand haberleri anons ediyor, diğer tarafta muhabir Özgen Bingöl, Ankara Adliyesi önünden 12 Eylül davasının notlarını bildirmek için bekliyordu.
Ama Birand hızını alamadı, muhabirine bağlanmadan, Başbakan'ın konuşmasına geçip o haberi anonsladı.
Ünlü anchorman muhtemelen rejinin uyarısıyla kendine geldi ve "Ah pardon, sana soru soracaktım değil mi Özgen? Kusura bakma" diyerek, unuttuğu muhabirine döndü...
Buyurun işte... Sadece bir bültenle köşemizin beşte birini doldurdu. Nasıl sevmeyeyim ben bu Birand'ı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA