Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Pitbull bunu yapmazdı

Galatasaraylı Felipe Melo...
Hani şu gol attıktan sonra emekleyerek pitbull taklidi yapan futbolcu...
Antrenmanda takım arkadaşı Riera ile tartışıyor.
Teknik Direktör Fatih Terim ikisini de soyunma odasına gönderiyor. 20 dakika geçiyor; Felipe Melo önce malzemeciyi dışarı çıkartıyor, sonra soyunma odasının kapısını kilitliyor ve Riera'ya yumruğu patlatıyor.
Vatan gazetesinde yazdığı gibi, eğer güvenlik kamerasına yansıdığı iddia edilenler doğruysa; Melo yerde baygın yatan Riera'yı 45 saniye boyunca yumrukluyor, tekmeliyor. Riera hastaneye kaldırılıyor.
Ertesi gün de gözlerden uzakta, iyileşmesi için izinli olarak ülkesine gönderiliyor.
Fatih Terim'in görev yaptığı yerde bunlar olmazdı, olmamalıydı. Terim disiplinlidir. Ama oyuncuyu kaybetmek yerine daha zor olanı, 'kazanmayı' dener her zaman.
İyi de bu Melo, kazanmaya değer mi? İşte asıl tartışılması gereken soru bu...

BİR KAMU DAVASI OLMALI
Peki Terim kararını açıklayınca her şey bitti mi? Nerede bunun adli soruşturması, kovuşturması?
İlle de Riera'nın şikayetçi olması mı gerekiyor?
Ben şikayetçiyim mesela...
Ülkemde misafir ettiğim bir futbolcunun öldüresiye dövülmesinden dolayı, bunu yapan kişi hakkında şikayetçiyim. Bu olay, bir kamu davası olmalıdır.
Baygın bir adamı yerde tekmeleyen kişinin elini kolunu sallayarak dolaşmaması gerekir. Yok mu aynı hassasiyeti paylaşıp kamera görüntülerini istetecek bir savcı?
Bir de... Melo bir daha pitbull taklidi filan yapıp hayvanları küçük düşürmesin lütfen!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA