Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aysu'dan Vak The Rock!

Bu hafta Medya Kralı'nda Aysu Baceoğlu'nun dudakları en önemli konuktu. Bütün sohbet, Baceoğlu'nun ağız çevresinde dönüp durdu.
Magazini yakından takip edenler biliyor; bundan dört yıl önce Aysu Baceoğlu'nun dudaklarını dolgunlaştırmak için cerrahi müdahalede bulunulmuş ama operasyon başarısız olduğu için Baceoğlu'nun üst dudağı tuhaf bir kavis almıştı.
Okan Bayülgen 'dakika bir gol bir' cinsinden, daha programın başında konuya sert bir giriş yaptı: "Aysu'cuğum bu dudaklarla öpüşmek rahat oluyor mu?" Baceoğlu belli ki hazırlıklı gelmişti; Okan'ı ters köşeye yatırmakta gecikmedi:
"Üç yıl önce de aynı soruyu sormuştun. Sıkılmadın mı artık?" Ama Okan bu, kanını yerde bırakır mı? Birkaç hafta önce modacı Barbaros Şansal'ın hediye ettiği oyuncak ördeği aldı, Aysu'nun yanına koydu. Kameraman da talimata uyup Aysu konuşurken ördeği yakın plana alınca, ünlü manken/şarkıcı program boyunca ördeğe dublaj yapıp durdu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA