Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Süleymen'den can simidi

Gel de hayran olma şu Süpermen'den bozma Süleymen'e...
Soner aşk acısıyla kavrulmuş, hayattan umudunu kesmiş, intihara meyillenmiş. Bir sabah Süleymen çıtır çıtır simitleri alıp geliyor. Neredeyse zorla Soner'e tattırıyor. Soner o anda 'yaşadığının' farkına varıyor. Süleymen kelimenin tam anlamıyla Soner'e 'can simidi' atıyor...
Bu arada bir klasik sever olarak Soner'in fena halde canımı sıktığını da söylemeliyim. Adam neredeyse her bölüm ayrı güzellikte bir otomobil kullanarak, içimin yağlarını eritiyor. Bu kadar da olmaz ki canım; olan var, olmayan var!..

MURATLARINA ERDİL
Diğer yandan son bölümde hem Kenan, hem de minik Osman muratlarına erdiler. Kenan, aylardır peşinde koştuğu Carolin'i sonunda yatağa götürdü. Osman'cık ise Pamuk Penses rolündeki ilk aşkı Gülden'i müsamere bahanesiyle bir güzel öpüverdi... Bu arada Osman, 'erkeklik gururu' denilen şeyle de tanıştı. Her ne kadar şimdilik onu bir gofret sanıyor olsa da, önemli bir tecrübeydi...
Dizide dayak yeme nöbeti ise bu hafta Ali Kaptan ve Nihal'e gelmişti. Kenan'ın adamları Ali Kaptan'ın pruvasını fena dağıttılar. Nihal'in cezaevinde muşta ve bıçak darbeleriyle yüzünün parçalandığı sahnedeki ses efektleri ise ailece izlenen bir dizi için biraz ağır kaçtı.
Sahi, her bölüm kanlı makyaj için kullanılan malzemeler yüzünden piyasada kırmızı boya sıkıntısı başgösterir mi dersiniz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA