Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yine Halil Sezai taklidi

Şahan Gökbakar ile Halil Sezai arasındaki atışmanın sebebi belli oldu. Meğer her şey bir GSM operatörü reklamının 'altyapısını' oluşturmak içinmiş!
Şahan Gökbakar sürekli ti'ye aldığı şarkıcı Halil Sezai'nin İsyan şarkısını, onu taklit ederek klip haline getirmiş; son olarak da fotoğrafını Facebook sayfasında bir lama ile beraber kullanmıştı.
Lamanın başındaki tüyler ile Sezai'nin saç stili arasındaki benzerlik, sanal âlemde günlerce geyik muhabbetlerine malzeme olmuştu.
Önceki akşam Şahan'ın 'Öztürk' karakteriyle rol aldığı GSM firmasının son reklamını izleyince "Bayram değil, seyran değil; eniştem beni niye öptü?" sorusunun yanıtını da bulmuş oldum. Sanırım, Şahan reklam kampanyasını köpürtmek için Halil Sezai'yi hedefe oturtmuştu.
Baktım ki 'Öztürk' bir güzel Halil Sezai taklidi yapıyor. Hatta onun şarkılarından birini de mırıldanıyor. Merak ettiğim, bu kampanya için Halil Sezai'den izin alındı mı? Dahası, herhangi bir telif ödendi mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA