Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Olmaz böyle şey!

İzlerken , yukarıdaki cümle kim bilir kaç kez dudaklarımdan döküldü bilmiyorum...
Discovery Channel'da yeni bir program başladı. Adı; Dynamo, Magician Impossible... Lakabı 'Dinamo' olan genç bir illüzyonistin sokak maceralarını anlatıyor.
Dynamo, aralarına karıştığı insanları, yaptığı akıllara durgunluk veren sihirbazlık numaralarıyla şaşırtıyor, mest ediyor.
Bugüne kadar aralarında David Copperfield'ın da bulunduğu pek çok illüzyonisti sahnede izleme fırsatı buldum.
Televizyon ekranlarında beni en çok şaşırtan ise Chris Angel'dı. (Suda yürüme numarası inanılmazdı.) Ama Dynamo bana hepsini unutturdu.

ÜZERİNE TANIMAM
Eğer ortada televizyon izleyicilerini aldatmaya yönelik bir montaj oyunu yoksa, -ki olmadığı söyleniyor- bundan böyle kimse Dynamo'nun eline su dökemez!
İngiliz illüzyonist, ABD seyahati sırasında sokakta pek çok numara sergiledi. Bardaktaki buzlu çayın önce buzunu, sonra çayını ayırdı. Bunu yaparken elindeki bardağı, diğerine daldırıp çıkarması yetti. Dört domino oyuncusunun, desteden rastgele seçtiği taşların üzerindekileri şaşmaz bir isabetle bildi.
Bir DJ'in kafasından geçirdiği şarkıları, sadece onun gözlerinin içine bakarak doğru şekilde söyledi.
Bir kadının kolundaki gözü kapalı kız dövmesinin üzerine sadece parmağını dokundurarak, gözü açık hale getirdi.
Ve... Final, akıllara durgunluk verecek cinstendi. Terastaki 10 gencin arasına girdi. Onlara gözlerini kapamalarını söyledi. Elindeki düdüğü çaldı.
Gençler bir saniye sonra gözlerini açtıklarında; Dynamo, 100 metre ötedeki diğer binanın balkonundan onlara el sallıyordu...
İnanmadınız mı? Öyleyse haftaya çarşamba saat 21.00'de Discovery Channel ekranları karşısında olun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA