Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bizden cacık olur mu?

Biri hıyarları dilimliyor, diğeri yoğurda su katıp karıştırıyor. Biri "Tuzunu unutma" diye uyarıyor, diğeri "Arkadaşlar sarımsak yok mu yahu?" diye sesleniyor. Fonda Barış Manço'nun 'Domates, Biber, Patlıcan' şarkısı çalıyor...
Peki bu görüntü nerede yaşanıyor? Soframız programında mı? Vedat Milor'da mı, Mehmet Yaşin'de mi?
Hiçbiri değil... Kanaltürk'ün spor programı Telegol'de...
Erman Toroğlu ve arkadaşları önceki gece Futbol Federasyonu'nun şike soruşturmasıyla ilgili son kararını ağır şekilde eleştirdiler. Erman Toroğlu, "Türk Futbolu'ndan cacık olmaz" sözünü bu kez stüdyoda uygulamalı olarak kanıtladı(!)
Gökmen Özdenak hıyarları doğrarken, Erman Hoca yoğurt ve suyu karıştırdı. Sonra kocaman kasenin içine kepçeyi daldırıp arkadaşlarına ikram etti: "Yer misiniz? Ben yemem... Yemeyeceğim de..."
Telegol'de daha önce 'kına gecesi' düzenlemişlerdi. Yorumcular derbi maçının ardından 'yakmaları için' birbirlerine kına ikram etmişlerdi. Geçen yıl da play-off kararının açıklanmasının ardından Erman Toroğlu büyücülüğe soyunup kafasında yemeni ile Türk Futbolu'nun su falına bakmıştı.
Şike soruşturmasının bu kadar sulandırıldığı bir coğrafyada, bir spor programının çıkıp yoğurda su katması çok görülmese gerek!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA