Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu nasıl dilenci?

Muhteşem Yüzyıl'dan giden gidene... Geçen hafta Gül Ağa'yı uğurlamıştık. Bu hafta da Daye Hatun dramatik bir veda ile diziden ayrıldı.
Daye Hatun, taşıdığı büyük sırrın ağırlığına dayanamadığı için intihar etmeye karar verdi. Ölüme gitmeden önce de Kanuni Sultan Süleyman'ın, hizmetlerine karşılık kendisine hediye ettiği yakut gerdanlığı sokaktaki bir dilenci kadının avucuna bıraktı. Ama gelin görün ki; dilenci kadının elleri son derece bakımlı ve manikürlüydü. Belli ki o da, tıpkı Daye Hatun gibi, zevk-ü sefa içinde yaşarken, bir anda kaderin sillesini yemişti.
Ya da bu ayrıntı, yönetmen Taylan Kardeşler'in dikkatinden kaçmıştı!
Gelelim, Gülşah kızımızın durumuna... Geçen hafta bıçaklı saldırıya uğradığı için yüzünün paramparça hali içimizi acıtmıştı. Bu hafta gördük ki; bir-iki küçük çizik dışında yüzünde iz kalmamış. O devirde bu plastik cerrahi operasyonunu kim yaptıysa, ellerinden öperim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA