Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İkinci Bahar izleri mi?

Murat Demir adlı okurumuz, yeni dizi Sultan'ın, İkinci Bahar dizisinden izler taşıdığını iddia ediyor:
"İyi günler Yüksel Bey, Sultan dizisiyle ilgili eleştirilerimi yazmak istedim. (Dizinin yapımcısı kusura bakmasın!)
Bir defa dizinin daha oyuncu tanıtımı kısmında dedim ki kendi kendime; 'Yoksa tadına doyamadığım efsane dizi İkinci Bahar'ın çakması mı geldi?' Derken dizi başladı ve dizinin başlamasıyla düşüncelerimde yanılmadığımı anladım. (Yüzde yüz aynı olmasa bile, o diziden esinlenildiği şıp diye ortaya çıkıveriyor.)
Dizide birbirinin rakibi olan Zülküf ve Aziz karakterlerinin çarşıdaki atışmaları, İkinci Bahar'daki Ali Haydar-Vakkas ikilisini ne kadar da andırıyor değil mi? (Her iki dizide de karakterler görünüşte birbirine kin dolu ama gerçekte yufka yürekli insanlar...)
Bu dizinin Ali Haydar'ı Aziz; Vakkas'ı da Zülküf.
Ayrıca Nugül Yeşilçay çok iyi, muhteşem bir oyuncu ama batılı kadın imajı var dediğiniz gibi. Genel olarak dizide oranın Türkçe'si de başarılı icra edilemiyor. (Özellikle kadın oyuncular için bu durum söz konusu...) Doğal gelmedi konuşmalar açıkçası ama erkek oyuncular tamamdır.
Takdir milletin, ne diyelim..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA