Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Suskunlar'ın çığlığı

En sürükleyici sezon finallerinden biri de Show TV'nin sıra dışı dizisi Suskunlar'a aitti. Dört eski mahalle arkadaşının intikamlarını almak için verdiği mücadele, onların zaferiyle sonuçlandı.

BU DAHA İLK YARI
Kendilerine cezaevinde türlü işkence yapan, tecavüz eden Takoz İrfan'ın yaptıkları yanına kâr kalmadı. Ama pek çok dizide gördüğümüz gibi bu intikam bu kez sadece 'kanla' alınmadı. Bizimkiler, Takoz'un erkekliğini aldılar. Tabii fiziksel değil, ruhsal anlamda...
Önce Iska, elinde lazer güdümlü dürbünlü tüfek yardımıyla; Takoz'u, hem de eşinin ve çocuğunun önünde itirafa zorladı. Lazer ışığının kırmızı noktasını göğsünde, çocuğunun ve karısının kafasında gören Takoz İrfan; cezaevinde yaptıklarını itiraf edince, karısının gözünde eş, çocuğunun gözünde ise baba olmaktan çıktı. Ama bu daha ilk perdeydi.
Ardından Takoz'u eline geçiren Sarı, onu tüm Kuledibi ahalisi önünde don fanila bırakıp sözde kabadayılık karizmasını bir güzel çizdi. Tahminim o ki, Takoz İrfan bütün bunları yaşamak yerine iki kaşının ortasına mermi yemeyi tercih ederdi.
Son bölümün lirik öyküsü içinde önce cezaevi müdürünün, ardından Komiser Gurur'un saf değiştirip bizimkilere yardımcı olması da büyük sürprizdi.
Peki Suskunlar'da sürpriz biter mi? Bitmez. Bitmediğini son karede gördük. Şerif, yılların intikamını almış olmanın iç huzurunu evinde tek başına yaşarken, pencereden onu dürbünle izleyen bir çift göz vardı. Belli ki tabelada bizimkiler lehine gelişen 1-0'lık skor, sadece ilk yarının sonucuydu!
Suskunlar, geride bırakmaya hazırlandığımız sezonun kalburüstü birkaç dizisinden biri olarak öne çıktı. Show TV şimdi hafta içi üç gece, bu diziyi ilk bölümünden itibaren yeniden ekrana getiriyor. Bence çok akıllılık ediyor. Zira bu dizi pek çok izleyicinin dikkatinden kaçmıştı. Tekrarı diziye yeni izleyici katacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA